O nama

Inoutic je jedan od vodećih europskih proizvođača energetski učinkovitih sustava PVC profila za prozore, vrata i rolete. Naš portfelj proizvoda k tomu sadrži sustave terasa te vanjske zidne i krovne obloge od kompozita drva i plastike Twinson i PVC-a. Osim što se mogu reciklirati, naši su proizvodi sve češće izrađeni od recikliranog PVC-a koji je dobiven pomoću najmodernijih tehnika. Nama je, naime, izuzetno važno održivo postupanje s prirodnim resursima.

Tko smo mi?

Naziv naše tvrtke govori za što se zalažemo: s našim proizvodima povezujemo interijer i eksterijer građevina te postavljamo standarde glede kvalitete, funkcije i pouzdanosti.

FILOZOFIJA TVRTKE

Temeljne vrijednosti prema kojima Inoutic usmjerava svoje poslovanje su poštenje, uspješnost i poduzetništvo, uz izgrađenu svijest o odgovornosti za okoliš.

Povijest

Godine 1956. naši osnivači, braća Anger, započeli su revoluciju u PVC industriji svojim vizionarskim idejama. Na današenjoj lokaciji tada je započeto ekstrudiranje cijevi.

INOUTIC U SVIJETU

Proizvodi poduzeća Inoutic dostupni su u brojnim zemljama

Grupacija Deceuninck

Deceuninck grupacija pripada među 3 najbolja proizvođača PVC prozorskih sustava i građevinskih proizvoda u Europi, djeluje u 91 zemlji i zapošljava preko preko 3700 zaposlenika

Preuzmite podatke

Konfigurator boja

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

Kalkulator uštede energije

Kalkulator uštede energije

Pomoću našeg kalkulatora za uštedu energije brzo i jednostavno izračunajte koliko novaca i CO2 možete uštedjeti s novim prozorima i vratima u idućih nekoliko godina.

Konfigurator za terase

Konfigurator za terase

Odredite zahtjeve materijala za novu terasu u samo nekoliko koraka. Jednostavna i nekomplicirana!