Tko smo mi?

Inoutic se kao tvrtka kćer belgijske Deceuninck grupe ubraja među tri najbolja proizvođača PVC prozorskih sustava i građevinskih proizvoda u Europi. Naša tvrtka pokriva cijeli niz usluga, od nacrta i razvoja pa sve do ekstruzije i dorade.

Mi povezujemo interijer i eksterijer objekata tehnički preciznim proizvodima koji postavljaju mjerila standarda za kvalitetu, funkcionalnost i pouzdanost diljem svijeta. Ono po čemu se ističemo naš je kreativni inženjerski rad. Naš uspjeh leži u tome što obične stvari radimo iznimno dobro.

Inoutic je osnovala tvrtka Kunststoffwerke Gebrüder Anger 1956. godine u Bogenu. Godine 1985. tvrtka postaje Thyssen Polymer GmbH, Kunststofftechnik, a 2007. godine preimenovana je u Inoutic / Deceuninck GmbH.

NAŠA STRUČNOST /

Rezultat dugogodišnjeg iskustva

Možemo se osvrnuti na 60 godina iskustva u području plastike. Naša tvornica u Bogenu pokriva cijeli niz usluga, od nacrta i razvoja pa sve do ekstruzije i dorade.

Rješenja poput našeg novog kompozita drva i plastike Twinson pokazuju kako kroz intenzivni istraživački rad i dugogodišnje iskustvo nastaju inovacije. Svi naši građevinski proizvodi jednostavno se obrađuju i postavljaju te se izuzetno lako održavaju.

Svojim kupcima pomažemo u stvaranju individualnog stila gradnje i ostvarenju snova kada je u pitanju uređenje životnog prostora. Bezvremenost našeg dizajna u kombinaciji s dugovječnošću naših proizvoda jamči vijek trajanja preko 50 godina. Važni su nam dugoročni partnerski odnosi i uzajamno povjerenje kako bismo stvorili održivo okruženje – kako za naše kupce tako i za naše zaposlenike.
 

NAŠ ZAHTJEV /

Vrhunska kvaliteta

Poticaje za izradu koncepata za naše proizvode dobivamo iz područja dizajna, arhitekture i ekologije. Službeno definirani standardi kvalitete pritom predstavljaju tek minimalne zahtjeve koje moraju ispunjavati rješenja iz tvrtke Inoutic / Deceuninck. Ne želimo zadovoljiti samo današnje potrebe kupaca, već i one koji nas očekuju u budućnosti.

Proizvodi tvrtke Inoutic prolaze čitav niz testova za praćenje čvrstoće materijala, preciznosti, proizvodne tolerancije i završne kvalitete. Primjenom digitalnog 2D mjerenja i ručnog 3D mjerenja kontinuirano provjeravamo kvalitetu. Inoutic nudi prvoklasna rješenja u pogledu trajnosti, sigurnosti, energetske učinkovitosti i dizajna – to potvrđuju poznati nacionalni i međunarodni instituti za ispitivanje te oznake kvalitete tvrtke Inoutic.

NAŠ PRISTUP /

Održivost i sigurna budućnost

Svojim kupcima pomažemo u stvaranju održivog i izuzetno energetski učinkovitog doma. Naši su građevinski proizvodi dugovječni i jednostavni za održavanje te postižu izvrsne vrijednosti toplinske izolacije. Svi se proizvodi odlikuju izvrsnom ekološkom bilancom i nude mogućnost stopostotnog recikliranja po isteku životnog vijeka.

Na dobrovoljnoj osnovi proizvodimo isključivo prozorske profile s bezolovnim stabilizatorima na bazi kalcija i cinka. K tomu se aktivno zalažemo za recikliranje PVC prozora. Kao osnivački član inicijative Rewindo GmbH tvrtka Inoutic / Deceuninck nastoji povećati stopu recikliranja plastičnih komponenti i intenzivno poticati odgovorno i održivo gospodarenje PVC-om.

Preuzmite podatke