Prozori i prozorske klupice

Inouticovi PVC prozori i profili izrađeni su precizno te su energetski vrlo učinkoviti. Oduševljavaju svojom dugotrajnošću, inovacijom te održivošću.

Ulazna i balkonska vrata

Eingangstüren und Balkontüren aus Kunststoff sind äußerst energieeffizient, pflegeleicht, witterungsbeständig und bieten eine Lebensdauer von bis zu 50 Jahren.

OBLOGE za terase i zaštita od pogleda

S našim inovativnim i individualnim rješenjima ostvarujemo želje o vrtu iz snova i osiguravamo dugoročnu kvalitetu i čist ljetni užitak. Naši jednostavni i dugotrajni podovi za terase od patentiranog drveno-plastičnog kompozitnog materijala Twinson, također su idealni za verande, bazene, balkone, krovne terase i vrtne staze. Ovaj prikladan sustav zaokružuje naš raspon proizvoda.

Zidne obloge

Vanjske zidne obloge za fasade i krov štite zgradu od vremenskih neprilika te postavljaju vizualno privlačan naglasak za svaki tip gradnje. U ponudi se nalaze profili sustava izrađenih od patentiranog drveno-plastičnog kompozitnog materijala Twinson, aluminija ili visokokvalitetnog PVC-a.
Konfigurator boja

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

Kalkulator uštede energije

Kalkulator uštede energije

Pomoću našeg kalkulatora za uštedu energije brzo i jednostavno izračunajte koliko novaca i CO2 možete uštedjeti s novim prozorima i vratima u idućih nekoliko godina.

Konfigurator za terase

Konfigurator za terase

Odredite zahtjeve materijala za novu terasu u samo nekoliko koraka. Jednostavna i nekomplicirana!