Profili i klupice za PVC prozore

Naši profili za prozore i balkonska vrata optimalno su rješenje za sve zahtjeve u novogradnji, starogradnji ili modernizaciji. Inoutic nudi široku paletu različitih sustava i dizajna za sve vrste PVC prozora. Inouticovi PVC prozori precizno su izrađeni i energetski izuzetno učinkoviti. PVC prozori kao i prozorske klupice oduševljavaju svojom dugotrajnošću, inovacijom i održivošću.

Eforte - vrhunski prozor s dubinom profila od 84 mm

Sustav prozora usmjeren ka budućnosti u premium segmentu, koji ne čini kompromise u pogledu kvalitete i toplinske izolacije te ima izvanrednu vrijednost izolacije okvira.

Prestige - svestrani talent s dubinom profila od 76 mm

Visokokvalitetni prozorski sustav koji svojim idealnim balansom između ekologije, dizajna i funkcije ispunjava visoke zahtjeve moderne gradnje.

ARCADE- standardni prozor s dubinom profila od 71 mm

Sofisticirani sustav prozora koji pouzdanom kvalitetom i dobrim omjerom cijene ispunjava sve standardne zahtjeve suvremenog stanovanja.

NL 71 - Prozorski sustav za nizozemsko tržište

Posebno za tradicionalnu nizozemsku arhitekturu razvili smo sustav NL 71 s elegantnim izgledom i optimalnom toplinskom izolacijom.

Dizajnerske unutarnje prozorske klupčice STONOSIL napravljene su od visoko kvalitetne plastike

Dugotrajne prozorske PVC klupčice s modernim dizajnom, idealan su dodatak našim prozorskim sustavima.

PVC PROZORI SU INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

Gotovo 60 % svih prozora u Njemačkoj su PVC prozori. Razlog za njihovu omiljenost je prvenstveno njihova izvrsna energetska učinkovitost, visoka razina kvalitete, brojne mogućnosti boja, jednostavnost održavanja i dugotrajnost. Radi modernih procesa u proizvodnji i standarda recikliranja, PVC prozori, ulazna vrata i balkonska vrata u potpunosti ispunjavaju principe ekološke održivosti.

PVC prozori – energetski učinkoviti i u skladu s ekološki održivim pristupom

Prozori od PVC-a nadmašuju sve ostale prozorske materijale po pitanju uštede energije i ekološke efikasnosti. Materijal okvira može se do 100% reciklirati. Zbog svoje dugotrajnosti i ekonomičnosti, PVC prozori danas predstavljaju najodrživije rješenje za prozore. Inouticovi PVC prozori pravi su primjer kako se visokovrijedna tehnologija povezuje s praktičnom koristi i odgovarajućim dizajnom. Jer suvremeni prozori ne samo da trebaju štedjeti energiju i dobro izgledati, već i efikasno štititi od hladnoće, klimatskih nepogodnosti, buke i provala. Također trebaju pružiti dobar omjer cijene i kvalitete uz niske troškove održavanja. Inoutic prozori ispunjavaju sve te zahtjeve.

PVC prozori – za novogradnje i modernizaciju zgrada

Prozori imaju najveći potencijal za štednju energije na zgradama. Stare gradnje troše jako puno energije, dok se procesima sanacije i modernizacije uvelike štedi energija, a nekretnina dobiva dodatnu vrijednost. PVC prozori od Inoutica ne samo da nude idealan omjer cijene i kvalitete, već predstavljaju proizvode koji zbog svoje tehničke preciznosti izrade znatno smanjuju potrošnju energije i štede novac. Oni odgovaraju svim zahtjevima moderne gradnje.

PVC prozori u brojnim izvedbama

Za svoj dom iz snova možete odabrati PVC prozore iz različitih sustava profila i uz veliki izbora boja i folija: od obične bijele, preko brojnih tonova sive, pa sve do izgleda aluminija i drveta. Naši PVC prozori dostupni su u najrazličitijim dekorima koji odgovaraju gotovo svakom stilu arhitekture.

Inoutic je jedan od vodećih proizvođača PVC profila. Naša tvornica u Bogenu preko 60 godina proizvodi visokokvalitetne PVC proizvode. Zajedno s našom internacionalnom matičnom tvrtkom Deceuninck imamo podružnice u preko 90 zemalja svijeta i globalnu mrežu za preradu PVC-a. Stoga pripadamo među najveće proizvođače PVC prozorskih profila.

Konfigurator boja

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

Kalkulator uštede energije

Kalkulator uštede energije

Pomoću našeg kalkulatora za uštedu energije brzo i jednostavno izračunajte koliko novaca i CO2 možete uštedjeti s novim prozorima i vratima u idućih nekoliko godina.

Konfigurator za terase

Konfigurator za terase

Odredite zahtjeve materijala za novu terasu u samo nekoliko koraka. Jednostavna i nekomplicirana!