Prozorski sustav Arcade /

Klasičan i dobar!

Sustav Arcade svojim elegantnim i jasnim dizajnom, visokim stupnjem funkcionalnosti i dubinom profila od 71 mm pruža stabilnu prozorsku konstrukciju i dobru toplinsku izolaciju. Ovaj svestrani profil također pruža graditeljima i izvođačima s ograničenim budžetom cjelovito rješenje s visokom kvalitetom za suvremenu izgradnju.

Osim toga, visoka vrijednosti toplinske izolacije štedi Vam puno energije i novaca. Profili Arcade predstavljaju tehnički dotjerani klasik koji je vrlo tražen zbog odličnog omjera cijene i kvalitete.

Sustav prozora Arcade nudi mnogo različitih boja te dva oblika dizajna. Arcade sustav također nudi odgovarajuća podizno-klizne stijene.

Tehničke specifikacije

  • Dubina profila: 71 mm, 5 komora
  • Vrijednost toplinske izolacije cijelog prozora Udo 0,74 W/m2K
  • Krila dostupna u dva različita dizajna
  • Mogućnost ostakljenja do 47 mm za vrlo visoku toplinsku i zvučnu izolaciju
  • Vrijednost toplinske izolacije okvira Uf = 1,2 W/m2K
  • Unutarnja dvonožna letvica ostakljenja za bolju protuprovalnu zaštitu
  • Dvije uvučene TPE brtve
  • Zvučna izolacija do 44 dB (zvučna izolacija klasa 4)
  • 40 različitih boja

Pouzdana izolacija kao osnova za vaš dom iz snova

Stalno povećanje cijena energije i nedostatka sirovina čine izolaciju nekretnine sve važnijom. Zanemarivanje kvalitete prozora si danas nitko ne može priuštiti. Uz dubinu profila od 71 mm i izolacijsku vrijednost okvira od 1,2 W/m2/K, PVC prozori Arcade nude odličnu toplinsku izolaciju i visoki standard kvalitete. To Vam olakšava odabir pravog prozora.

Ovdje izračunajte uštedu energije!

Pouzdana izolacija kao osnova za vaš dom iz snova

Prozor po Vašem ukusu

Koje boje će biti Vaši PVC prozori Arcade? Na raspolaganju imate 40 različitih dekora uključujući uni boje, dekore drveta ili folije s aluminijskim izgledom. Ono što je posebno kod Inoutic prozora jest to da postoje odgovarajući profili antracitnih boja za prozore u sivim tonovima. Tako PVC prozori izgledaju poput aluminijskih prozora!

Pronađite pravu boju za svoje prozore!

Prozor po Vašem ukusu

Sustav boja Inoutic /

Individualne boje prozora odgovaraju svakom ukusu

Prozori i vrata u boji naglašavaju značajke dizajna i imaju odlučujući utjecaj na izgled fasade.
Inoutic nudi gotovo neograničene mogućnosti dizajna s velikim izborom dekora. Novogradnja kao i objekti za obnovu, mogu se dizajnirati pojedinačno i daju Vašoj fasadi novi sjaj.

Naše boje organizirane su u grupe prema arhitektonskim stilovima koje olakšavaju odabir boje prema specifičnim potrebama.

TRENDOVSKE BOJE

Moderni sivi tonovi kombiniraju se s plemenitom strukturom bisera kako bi se profinjeno istaknula arhitektura gradnje.

ARHITEKTONSKE BOJE

Aluminijski izgled i plemenite sivne nijanse vrhunskih boja daju fasadi posebnu eleganciju.

Klasične boje

Naši najpopularniji dekori boja mogu se univerzalno koristiti za arhitekturu privatnih ili poslovnih zgrada i pogodni su kako za nove projekte izgradnje tako i za obnove.

Bezvremenske boje

Bezvremenske boje postavljaju živopisne naglaske na pročelju kuće s bezvremenskim bojama s drvenim uzorcima.

Tradicionalne boje

Topli drveni dekori s prirodnim izgledom drvenih godova savršeno se uklapaju kako u tradicionalne tako i u moderne stilove gradnje.

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

Preuzmite podatke

Savjeti i INFORMACIJE

Savjeti za kupnju prozora

Prilikom kupnje novih prozora potrebno je obratiti pozornost na neke važne detalje. Ovdje smo za Vas izdvojili što je najbitnije kod odabira i kvalitete prozora.

Savjeti za kupnju terasa

Kako odabrati odgovarajuću terasu? Pri planiranju treba razmotriti ne samo lokalne uvjete, već i materijalne i vizualne, kao i uvjete zaštite okoliša i njege.

Konfigurator boja

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

Kalkulator uštede energije

Kalkulator uštede energije

Pomoću našeg kalkulatora za uštedu energije brzo i jednostavno izračunajte koliko novaca i CO2 možete uštedjeti s novim prozorima i vratima u idućih nekoliko godina.

Konfigurator za terase

Konfigurator za terase

Odredite zahtjeve materijala za novu terasu u samo nekoliko koraka. Jednostavna i nekomplicirana!