Dodaci za Vaše terase /

Ugradbena LED rasvjeta i ventilirajući profili

Inoutic nudi niz korisnog pribora za terase. Svjetla postavljaju topao, udoban svjetlosni naglasak u vrtovima i vanjskim prostorima i stvaraju ugodnu atmosferu, a ventilirajući profili osiguravaju potreban protok zraka kroz terasu.

Ugradbena LED rasvjeta za ugodniji vanjski prostor

LED rasvjeta može se koristiti na terasama, vrtnim stazama i stubištima. S dubinom od samo 1 cm i otpornošću na vodu do 2 m dubine, uporaba sustava je vrlo svestrana. Radi vodonepropusnog transformatora, LED rasvjeta se može bez problema upotrijebiti u vrtnom jezeru ili u sličnom vlažnom okolišu. LED rasvjeta se osim na Inouticovim terasnim sustavima, može koristiti i na tradicionalnim drvenim terasama. 

LED diode imaju promjer od 47 mm i sastavljene su od nehrđajućeg čelika koji sprječava taloženje prljavštine u svjetlosnoj jezgri. Vrijednost potrošnje iznosi samo 0,25 wata / po diodi. 

Komplet sustava rasvjete sastoji se od šest LED dioda, jednog transformatora, 10 metara glavnog kabela i šest završnih kapa. Glavni kabel u kombinaciji sa šest završnih poklopaca, produžni kabel i LED diode mogu se kupiti i odvojeno. Dostupan je i poseban priključak za Švicarsko tržište.

Ugradbena LED rasvjeta za ugodniji vanjski prostor

Ventilirajući profil prozračuje Vašu terasu

Za vrlo niske gradnje ili kompletno ograđenu terasu, primjerice s kamenim rubom, preporučujemo upotrebu ventilirajućih profila. Ventilirajući profili poboljšavaju protok zraka te služe za odvod vode s terase.

Ventilirajući profili su dostupni u srebrnoj, crnoj i smeđoj boji i mogu se kombinirati sa svim sustavima terase od Twinsona.

Instalacija je vrlo jednostavna i koristi se ista sponica kao i za ostale profile.

Ventilirajući profil prozračuje Vašu terasu

Preuzmite podatke

Savjeti i INFORMACIJE

Savjeti za kupnju prozora

Prilikom kupnje novih prozora potrebno je obratiti pozornost na neke važne detalje. Ovdje smo za Vas izdvojili što je najbitnije kod odabira i kvalitete prozora.

Savjeti za kupnju terasa

Kako odabrati odgovarajuću terasu? Pri planiranju treba razmotriti ne samo lokalne uvjete, već i materijalne i vizualne, kao i uvjete zaštite okoliša i njege.

Konfigurator boja

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

Kalkulator uštede energije

Kalkulator uštede energije

Pomoću našeg kalkulatora za uštedu energije brzo i jednostavno izračunajte koliko novaca i CO2 možete uštedjeti s novim prozorima i vratima u idućih nekoliko godina.

Konfigurator za terase

Konfigurator za terase

Odredite zahtjeve materijala za novu terasu u samo nekoliko koraka. Jednostavna i nekomplicirana!