Balkonska vrata i vrata za terase /

Za prostranost

Balkonska i vrata za terase nadopunjuju Vaš životni prema Vašoj omiljenoj zoni opuštanja poput vrta, balkona ili terase. Izrađuju se na isti način i iz istih profilnih sustava kao i prozori. Vrata za balkone i terase mogu se dobiti u različitim izvedbama: klasična, s dvostrukim krilom, harmonika vrata ili podizno-klizna vrata.

Tehničke specifikacije

  • Sustav sa 5 komora (Arcade) i sa 6 komora (Prestige i Eforte)
  • Dubina profila: 71 mm, 76 mm, 84 mm
  • Mogućnost ostakljenja od 6 do 56 mm
  • Maksimalna veličina krila 2.50 m s lijepljenjem
  • Dostupni pragovi bez barijera
  • 40 različitih boja i s aluminijskih oblogama (Prestige i Eforte)

Easystep – Prag za živo bez barijera

Čak su pragovi na balkonskim vratima s visinom od samo jedan ili dva centimetra male prijetnje za djecu ili stare ljude. Prag Easystep poda za premium sustav Eforte više nije prepreka za dječje Guralice, hodalice i ostalo. Termički odvojeni prag optimizira mjesto spajanja s podom i tako sprečava gubitak topline.
Dodatnim zaključavanjem u području praga poboljšava se protuprovalna zaštita, a odvojivi štitnik olakšava čišćenje.

Energetski učinkovita balkonska vrata za sve zahtjeve gradnje

Portfelj proizvoda Inoutic s različitim dimenzijama proizvoda savršeno je prilagođen individualnim zahtjevima što omogućuje lakše postavljanje i modernizaciju u starijim kućama. Profili s više komora i opcijski termički odvojen prag jamče optimalnu toplinsku izolaciju. Čelična pojačanja pružaju maksimalnu stabilnost i dug vijek trajanja. Individualni zahtjevi za projektiranje mogu se realizirati kroz impresivno širok spektar boja i aluminijskih obloga.

Energetski učinkovita balkonska vrata za sve zahtjeve gradnje

Otklopno-klizna vrata

Otklopno-klizna dostupna su u više varijanti: dvodijelni, trodijelni i četverodijelini elementi, kod kojih se i klizno krilo može u svrhu prozračivanja otvoriti na kip.

Otklopno-klizna vrata

Balkonska harmonika vrata

Kod harmonika vrata sklopni mehanizam omogućuje da se otvori gotovo cijela površina. Ovisno o varijanti, postoje različite mogućnosti otvaranja elemenata. Pritome prolaz prema balkonu ili terasi ne ometaju fiksna stakla, bočni dijelovi niti vratnice.

Saznajte više o otklopno-kliznim i harmonika sustavima

Balkonska harmonika vrata

Sustav boja Inoutic /

Individualne boje odgovaraju svakom ukusu

Vrata u boji naglašavaju dizajn i značajno oblikuju izgled fasade. Inoutic nudi gotovo neograničene mogućnosti dizajna s velikim izborom dekora. Novogradnja kao i objekti za renoviranje, mogu se dizajnirati individualno što doprinosi novom sjaju Vaše fasade.

Naše boje su grupirane u arhitektonske stilove, omogućujući Vam da jednostavno odaberete boju koja odgovara Vašim osobnim željama.

TRENDOVSKE BOJE

Moderni sivi tonovi kombiniraju se s plemenitom strukturom bisera kako bi se profinjeno istaknula arhitektura gradnje.

ARHITEKTONSKE BOJE

Aluminijski izgled i plemenite sivne nijanse vrhunskih boja daju fasadi posebnu eleganciju.

Klasične boje

Naši najpopularniji dekori boja mogu se univerzalno koristiti za arhitekturu privatnih ili poslovnih zgrada i pogodni su kako za nove projekte izgradnje tako i za obnove.

Bezvremenske boje

Bezvremenske boje postavljaju živopisne naglaske na pročelju kuće s bezvremenskim bojama s drvenim uzorcima.

Tradicionalne boje

Topli drveni dekori s prirodnim izgledom drvenih godova savršeno se uklapaju kako u tradicionalne tako i u moderne stilove gradnje.

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

Preuzmite podatke

Savjeti i INFORMACIJE

Savjeti za kupnju prozora

Prilikom kupnje novih prozora potrebno je obratiti pozornost na neke važne detalje. Ovdje smo za Vas izdvojili što je najbitnije kod odabira i kvalitete prozora.

Savjeti za kupnju terasa

Kako odabrati odgovarajuću terasu? Pri planiranju treba razmotriti ne samo lokalne uvjete, već i materijalne i vizualne, kao i uvjete zaštite okoliša i njege.

Konfigurator boja

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

Kalkulator uštede energije

Kalkulator uštede energije

Pomoću našeg kalkulatora za uštedu energije brzo i jednostavno izračunajte koliko novaca i CO2 možete uštedjeti s novim prozorima i vratima u idućih nekoliko godina.

Konfigurator za terase

Konfigurator za terase

Odredite zahtjeve materijala za novu terasu u samo nekoliko koraka. Jednostavna i nekomplicirana!