PVC ULAZNA VRATA: ELEGANCIJA I SIGURNOST ZA VAŠ DOM

Ulazna vrata daju prvi i najvažniji dojam doma. Inouticova ulazna vrata svojim različitim varijantama dizajna i brojnim bojama otvaraju gotovo neograničene mogućnosti da ulaz u svoj dom oblikujete prema Vašim željama. Kutovi profila ojačani metalom dodatno povećavaju čvrstoću stabilne konstrukcije okvira.

Ulazna vrata Eforte

Vrhunska ulazna PVC vrata s dubinom ugradnje od 84 mm impresioniraju svojim posebno čvrstim dizajnom, izvrsnim vrijednostima toplinske izolacije do Ud = 0,8 W/m2K i sofisticiranim dizajnom. Dostupna su i u verziji sa skrivenim krilom.

Ulazna vrata Prestige

Sustav ulaznih vrata Prestige predstavlja optimalnu uravnoteženost: nudi iznadprosječnu toplinsku izolaciju do Ud= 0,9 W/m2K, izuzetno visoku opterećenost i vrlo stabilnu konstrukciju okvira. 

Ulazna vrata Arcade

Dokazano kvalitetna te posebno tanka ulazna vrata Arcade nude suvremenu udobnost i sigurnost te se skladno uklapaju u raznovrsne arhitektonske stilove sa svojim zaobljenjem od 20°, brojnim dekorima i bojama.

PVC ulazna vrata u mnogim varijacijama i bojama dizajna

Ulazna vrata su kreativno središte svakog ulaznog prostora. Ovisno o arhitekturi i individualnim željama, ulazna PVC vrata karakteriziraju izgled zgrade i prva su stvar s kojom se stanari i gosti susreću. Zato je presudno da sustav ulaznih vrata zadovoljava sva Vaša očekivanja 

 • pojedinačne mogućnosti dizajna
 • sofisticiran dizajn
 • optimalna zaštita od vremenskih neprilika i buke  
 • visoka stabilnost, dugotrajnost i zaštita od provale  
 • odlična vrijednosti toplinske izolacije 

Jednako važna je i kvaliteta materijala i izrade. Budući da su prednja vrata izložena vrlo posebnim zahtjevima, moraju raditi apsolutno pouzdano. PVC ulazna vrata tvrtke Inoutic nude sve to uz visoke standarde kvalitete i individualne mogućnosti dizajna.

Inouticova PVC ulazna vrata i bočna ulazna vrata dostupna su u raznim oblicima, obradi i mogućnostima boja. Ona mogu biti opremljena sa svim dostupnim plastičnim, staklenim i aluminijskim punjenjima i postavljaju elegantan naglasak u svim novogradnjama, a ujedno se mogu bez problema integrirati u fasade starogradnje kroz razne montažne mogućnosti.

PVC ulazna vrata - stabilna, sigurna i bez barijera

 • Ulazna vrata su dizajnirana za 100.000 ciklusa otvaranja i zatvaranja i time su testirana na 20-godišnji vijek trajanja.
 • Čvrstoća stabilne konstrukcije može se dodatno povećati metalnim kutnim spojevima.
 • Opremljena s multi-point bravama i posebnim spojnicama, omogućuju postizanje vrlo visoke zaštite od provale u skladu s DIN-ENV 1627
 • Sva naša ulazna PVC vrata ispunjavaju kriterije trenutnog Pravilnika o uštedi energije EnEV 2014
 • Život bez barijera: Univerzalno primjenjiv aluminijski prag od 20 mm smanjuje rizik od pada i zbog svog ravnog dizajna omogućuje život bez barijera.
 • Omogućena najbolja toplinska izolacija
Konfigurator boja

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

Kalkulator uštede energije

Kalkulator uštede energije

Pomoću našeg kalkulatora za uštedu energije brzo i jednostavno izračunajte koliko novaca i CO2 možete uštedjeti s novim prozorima i vratima u idućih nekoliko godina.

Konfigurator za terase

Konfigurator za terase

Odredite zahtjeve materijala za novu terasu u samo nekoliko koraka. Jednostavna i nekomplicirana!