Premium zidne obloge od aluminija

Fasada određuje vanjski dojam zgrade. Aluminijske zidne obloge izgledaju visokokvalitetno i ekskluzivno, dok u isto vrijeme pružaju zaštitu od okolišnih i vremenskih utjecaja. Kako biste postigli što veće mogućnosti personalizacije dizajna, aluminijski profili dolaze u gotovo svim bojama. Aluminijske profile moguće je kombinirati sa zidnim oblogama Twinson.

Aluminijske fasade pouzdano štite od vlage i kondenzacije te nisu osjetljive na vremenske utjecaje i onečišćenje zraka. Osim toga, vrlo ih je jednostavno održavati.

Tehničke specifikacije

  • dužina profila od 3 m / širina profila 167 mm
  • Zadovoljava zahtjeve A klase za zaštitu od požara
  • S ventiliranim, a time i dišućim, vanjskim zidom, cirkulacija zraka osigurava učinkovitu raspodjelu vlage i topline 
  • Zbog male debljine, može se koristiti u novogradnji i u starogradnji
  • Dostupno u svim RAL i posebnim bojama
  • Krajnji profili izrađeni od eloksiranog aluminija u crnoj, srebrnoj i smeđoj boji
  • Iznimno snažna i robusna konstrukcija, zahvaljujući dvostrukoj stijenki zida
  • Spajanje pomoću utora, paralelno poravnanje fasadnih elemenata
  • Sustav utora i posebno razvijene i patentirane nevidljive spojnice omogućuju brzo i lako postavljanje vanjske zidne obloge
  • Upotreba fasadnog elementa kao dijela sveobuhvatne izolacije ili kao pojedinačno oblaganje.
Prikaži više
Tehničke specifikacije

Fleksibilno korištenje aluminijskih zidnih obloga

Zbog male debljine, može se koristiti u novogradnji, ali i u starijim građevinama. Ipak, profili aluminijske fasade su posebno snažni i robusni zbog konstrukcije s potporama. Prikladni su za oblaganje vanjskih zidova, prozora, krovnih prozora i nadstrešnica, a mogu se koristiti i kao dio sveobuhvatne izolacije ili kao pojedinačno oblaganje.

Fleksibilno korištenje aluminijskih zidnih obloga

Ugradnja aluminijskih zidnih obloga

Instalacija je brza, jednostavna i nevidljiva s posebno dizajniranim spojnicama. Zbog principa utora i spojnica, elementi zidnih obloga, poravnavaju se paralelno sami po sebi. Zidne obloge mogu se montirati i vodoravno i okomito. Profili imaju vrlo visoku čvrstoću te je moguće postavljanje na podkonstrukciju u rasponu do 50 cm. Za savršene spojeve završnih profila aluminijske obloge mogu biti od eloksiranog aluminija u crnoj, srebrnoj i smeđoj boji.

Preuzmite podatke

Savjeti i INFORMACIJE

Savjeti za kupnju prozora

Prilikom kupnje novih prozora potrebno je obratiti pozornost na neke važne detalje. Ovdje smo za Vas izdvojili što je najbitnije kod odabira i kvalitete prozora.

Savjeti za kupnju terasa

Kako odabrati odgovarajuću terasu? Pri planiranju treba razmotriti ne samo lokalne uvjete, već i materijalne i vizualne, kao i uvjete zaštite okoliša i njege.

Konfigurator boja

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

Kalkulator uštede energije

Kalkulator uštede energije

Pomoću našeg kalkulatora za uštedu energije brzo i jednostavno izračunajte koliko novaca i CO2 možete uštedjeti s novim prozorima i vratima u idućih nekoliko godina.

Konfigurator za terase

Konfigurator za terase

Odredite zahtjeve materijala za novu terasu u samo nekoliko koraka. Jednostavna i nekomplicirana!